2013. március 28., csütörtök

Cuticle Tantei Inaba

Egy olyan világba élünk ahol az emberek és a kimérák (félig ember, félig állat) képesek együtt dolgozni. Esetünkben rendőrökről van szó. Főszereplőnk Hiroshi Inaba aki félig farka, félig ember. A szakmájában nagyon jó, de testvére eltűnése után csak arra koncentrált, hogy megtalálja őt. Két segédje Yuuta, aki igazából fiú és Kei aki macskamániás. Szépen tengették napjaikat Inaba "irodájában" mikor egyszer csak Inaba régi ismerőse Ogino jelenik meg arra kérve, hogy segítsen elkapni a maffia családot. Ám ez a maffia család egy kicsit sem szokványos. Mindjárt ott van, hogy a vezetőjük egy kecske, aki pénzt eszik és ott is a Japán yent kedveli.... És innentől veszi kezdetét poénoktól nem mentes történetünk.

Igazából hiába beszélek történetről, mert konkrétan nincs. Minden részben két mini történetet kapunk és mindig mást követnek el rosszakaróink. Humorban nincs hiány néhány már nagyon erőltetett, de mindenképp el-el mosolyodik rajt az ember, ha másért nem a seiyuuk hozzáértése miatt. A viccek elég sokrétegűek van ott ami szem szájnak ingere.
A karakterek egytől egyig kedvelhetőek és lükék. :D A maga módján mindenkit meg lehet szeretni. 
Grafikát tekintve igen szép műről beszélünk, de sokszor alkalmaztak benne SD (super deformed) formákat amik még egy pluszt attak az egésznek.
Az OP, ED páros közül az ED-et emelném ki. Az egy külön élmény :'D

Igazából még ezt a pár sori is nehéz volt összeszednem róla, mivel a sorozat magát sem veszi komolyan.  Volt főszál, de baromkodással ment el az egész, de persze ez nem baj.  Én jókat tudtam szórakozni a részeken, bár volt egy két gyengébb rész is. Ha mást nem egy próbálkozást megér.
7/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése