2013. december 23., hétfő

Diabolik Lovers

Nos az év utolsó otome game adaptációjának is elérkezett az ideje.
Meglepő módon ez tetszett nekem. Na azért jó nem volt, attól még messze állt, de kifejezetten lehetett élvezni. Nem is értem azokat a lányokat facebookon akik ettől az animétől véreztek el, hogy milyen szar.  Nos igaz, hogy a történet nem volt megint egy nagy was ist das, de valahogy a folyamatos vérszívás azzal az erotikával, amivel kiszívták esküszöm elvitte a hátán. Meg persze végig körüllengte egy misztikus kérdés, ami azért pöppet érdekessé tette. Lezárását tekintve elég semmilyen, és meg lehet állapítani mindegy hány évad jönne ki belőle, meg lenne nézve, mindegy milyen szar, akárcsak az UtaPüré.
Yui kifejezetten kedvelhető volt az elején, de sajnos a részek előrehaladtával eléggé elbutult, akárcsak hasonló cipőben járó társai, de még így is bőven egy jobbik kategóriában volt. A fiúk nem feltétlen sablonkarakterek, de azért nem kiemelkedőek. Kivételesen személyes kedvencem is lett Ayato személyében. Ő valahogy cuki volt. Kanatoról csak Mr. Bean jutott eszembe a folyamatos Teddy-zésével :'D Laito meg csak simán perverz kistücsök volt.  Talán ők hárman szerepeltek a legtöbbet. A másik három Subaru, Reiji és Shu volt. Róluk két mondatot nem tudnék összesen elnyökögni.
A grafika szép volt, csak Subaru "eltakarjaahajamaszemem,deazértátlátszódikaszemem" dolgát nem értettem. Meg azt se, hogy oké, hogy manapság menő az ombre haj, de mért volt mindenkinek az? Mondjuk jól mutatott, ez kétségtelen. Az op-ed páros pedig kicsit sem tudott lenyűgözni.
Összességében nem volt rossz, főleg a többi hasonló animével szemben és plusz pont neki, hogy ez csak 15 percen át "kínozta" az embereket. 5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése