2013. április 1., hétfő

Senran Kagura

A 2013-as téli szezon legvacakabb sorozata az Amnesia után. 
Történetről egyszerűen nem tudok beszélni és a karakterek egytől egyik sablonosak. Mint mindenhol itt is megtalálható a perverz, a vinnyogó, a védelmező, az okoskodó, és a szerencsétlen.  Továbbá vannak még yandere és loli lányok is benne. Jelen esetben mindössze arról van szó, hogy itt most lányok vannak tehéntőgyekkel. De tényleg. A történet már itt vérzik (legalábbis nekem), de van még több is. A fény nindzsák és a és a sötét nindzsák közti ellentét. Volt aki azért nem lehetett fény nindzsa, mert megölt valakit. OMG. Akkor mit csinál egy nindzsa?? De itt még mindig nincs vége a "vérzésnek". Amondó vagyok, de egy nindzsa világban ne a szeretet és a béke legyen a mérvadó és ha már olyan átok ül a másikon, hogyha veszít akkor meghal akkor azért nehogy már megsajnáljuk őket ^^"
Mit mondtam a történet nulla a shit ecchit kapjuk agyba főbe. Még el sem kezdődött a harc, de már lefoszlott róla a ruha, DE a fürdőruha (ami nem az volt, de úgy nézett ki) akkor sem rohad le róla, ha apokalipszis lenne. A szusi tekercset meg úgy kell enni mintha faszt szopnának. -.-"
A harcok nagyon bénák voltak, és főhőseink állandóan kikaptak, de már majdnem büszkék rá... Állítólag egy csomót fejlődtek, de ebből nem sok minden látszódik...

Végül is hétről hétre el lehetett nézni, de nagyon gyenge volt. Lezárást tekintve jó volt, de még mindig nem az igazi. Gyenge 4/10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése