2018. december 31., hétfő

Animés kérdőiv #6 | 2018


Idén sem tudnám kihagyni a már hagyományként kezelt bejegyzésem, szóval itt is van az idei animés kérdőív, idei kedvencekkel, just for fun! 🙌 



1. Válassz ki a kedvenc animéid közül ötöt, tetszőleges sorrendben, majd válaszolj a velük kapcsolatos kérdésekre: 
  • Shokugeki no Souma: San no Sara - Toutsuki Ressha-hen
  • Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu
  • Zombieland Saga
  • Violet Evergarden
  • Wotaku ni Koi wa Muzukashii

2. Ki a kedvenc karaktered #2-ből?
Nos azért választottam ezt az animét, mert kifejezetten kellemes meglepetés lett, ugyanakkor nem akkora durranás, így annyira nincs is olyan hú de nagy kedvencem sem. Ha azért mégis választanom kéne, akkor egyértelműen Diablo, noha nem csak azért mert ő a főszereplő, hanem mert végre egy egészen normális hárem főszereplőt láthattunk benne. I mean odatette magát ha kell, elég OP is volt már az elejétől és nem kellett nézni ahogy tutyimutyizik, de ezeket nagyon jól kompenzálta az a tény, hogy nem igazán ment neki más emberekkel a kommunikáció. 😀

3. Ki a legkevésbé szimpatikus karakter #1-ből?
Nos van pár karakter, akikkel noha már kezdek megbarátkozni, de még mindig a bögyömben vannak, akár minden különösebb ok nélkül is. Az egyikük Arato Hisako, a másik pedig Hayama Akira. Valahogy nem az én szereplőim ők, na meg most mit mondjam tök egyértelműként a főellenséget Nakiri Azamit.

4. #4-ből melyik a kedvenc epizódod?
A 10. rész volt az, ahol eltört a mécses nálam. Gyönyörű szép rész volt, telis-tele érzelmekkel.

5. #5-ből melyik a kedvenc szezonod?
Nincs belőle több szezon sajnos😀🙏

6. #3-ból a kedvenc karakter-kapcsolatod?
Tekintve, hogy ez nem egy olyasfajta anime volt ahol én shippelni tudtam volna, így egy kicsit nehéz a kérdés, DE én tudtam már régóta h Koutarounak van valami köze Sakurához és így az ő kapcsolatuk az ominózus pillanat után egy kicsit elkezdte birizgálni a fantáziám.

7. #2-ből a legkevésbé szimpatikus páros[ítás]?
Valójában egyik sem szimpatikus, de akkor inkább a Diablo x Shera az, amelyik kevésbé.

8. #3-nak hogyan sikerült felkeltenie a figyelmedet?
Egész egyszerűen a MAPPA és a zombi szavaknak a fúziója volt az, ami megmozgatta a fantáziám.

9. #4-ből ki a kedvenc seiyuu-d/szereped?
Uchiyama Kouki, azaz Blue Benedict.

10. #1, 2 és 5 közül melyiket kedveled a legjobban?
Egyértelműen a Shokugeni no Souma.

11. #4-ből melyik karakter lennél, ha bármelyiket választhatnád?
Huuu senki? 😌 Valahogy nem kívánom egyik karakter helyébe sem magam, ez nem az a túlságosan boldog anime.

12. #3 és #4 crossoverben működne?
Hát a tavalyihoz hasonlóan still nagyon nem 😂 Csak képzeljük el, ahogy a háború után szagai idolok bukkannának fel, hogy felfuttassák a régiót, Violet meg az első sorba rázná velük együtt a fejét😂😂

13. Összességében véve melyik cucc karaktergárdája a jobb: #3 vagy #5?
Hmmmm. Fogós kérdés, mert mind a két cuccban ráfért volna még egy pár karakterre egy is bemutatás, de talán a Zombielandé egy kicsit jobban ki volt forrva és egy kicsit kedvelhetőbbek is voltak a karakterek,

14. Melyiknek jobb az OST-je: #2-nek vagy #4-nek?
A Violet Evergardené.

5+1 még több fun-ért

+++

1. Nagyjából hány címet néztél végig eddig?
AA szerint 657, MAL szerint 665

2. Milyen az idei Top 10-es listád?
Idén két olyan animével is megismerkedtem, amik szinte instant kedvencek lettek, de már korábban lement az első évaduk, és csak most vettem rá magam a megnézésükre. Az egyik ilyen volt a Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu, a másik pedig a Shokugeki no Souma: San no Sara - Toutsuki Ressha-hen. Szóval akár az összes évadukat is idemondhatnám. Továbbá a teljesség igénye nélkül: Gintama.: Shirogane no Tamashii-hen, Boku no Hero Academia 3rd Season,  Shingeki no Kyojin Season 3, Violet Evergarden, Grand Blue, Zombieland Saga, Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu, Wotaku ni Koi wa Muzukashii.

3. Melyik volt az az év, amit a legjobbnak tartasz az animék felhozatala terén?
Amennyit vártam ettől az évtől sajnos úgy érzem akkorát is estem. Voltak nagyon szép próbálkozások is, de én legfőképpen a folytatásokat élveztem a legjobban, amiből szerencsére most egész sok volt. Minden más olyan elment, meg jól van, de kicsit lehetett volna minden több meg jobb. Már eléggé öregszem látszik, mindenbe van valami belekötnivalóm, meg valami amit nem értek, hogy azt most úgy mért kellett.


4. Egyszerre hány címet szoktál nézni általában?
It's time for work. Ugyan "sok" cím van a listámon, de inkább hátrahagyottakkal van tele, amiket valamilyen kifogással, vagy csak szimplán érdekhiányban mindig meghagyok. Ezen dolgozom, hogy ne hagyjak ennyit. Amúgy átlagban szerintem olyan 8 cím van amit kinézek magamnak minden szezonban.

5. Egy nap átlagosan hány epizódot nézel meg?
Óóóó de nagyon sokszor előfordult idén, hogy 1-2 hétig nem néztem semmit... :/ De ha nagyon általánosítok 2-5 max, függött a naptól meg a kedvemtől. -> Nos ez tavaly és tavaly előtt óta semmit sem változott, sőt talán csak még rosszabb lett. Bár ha akarok még mindig bele tudok húzni.

6. Sorold fel a három kedvenc férfi és női szereplődet.
Férfi: Souma (Shokugeki no Souma), Nitta (Hinamatsuri), Ushio Hinomaru (Hinomaruzumou)
Nő: Elizabeth (Nanatsu no Taizai), Nonomura Manana (Chio-chan no Tsuugakuro), Saki (Zombieland Saga)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése