2017. július 19., szerda

Szezonos animék első látásra -2017 nyár-

A Fate/Stay Night után kissé elment a kedvem ettől az univerzumtól, de hogy őszinte legyek azóta is fel-fel szokta ütni magát az a gondolat, hogy adnom kéne neki megint egy esélyt. Ilyenkor általában pár nap alatt lenyugszom és megint nem lesz belőle semmi. Ennek is ilyen zsákbamacska szerűen adtam egy esélyt, mert hát mért ne tök új meg más lesz, legalábbis úgy néz ki. Hogy ebből mi lesz az most még nem derült ki, felvezetőnek viszont jó volt, gyorsan elmagyarázták az egész szituációt. Na meg ha másért nem az openingéért már most megérte, hisz Egoist😍

Hát ennyire nem gondoltam "keménynek", már így is felért egy soft pornóval, de igazából viszonylag normálisnak és viccesnek tűnik, szóval még nem dobom😃

Nos, borzasztó messze áll tőlem a szerencsejáték, mégis úgy érteztem ebből még lehet valami nagyon jó. Hát az első rész elég epic volt szerintem. A főhősnő, mint valami elborult istennő, nagyon tetszik a stílusa. Az hogy merre fog tartani az anime, hogy lesz e valami története abban nem vagyok biztos, de ha ilyesmi is lesz minden rész, akkor szerintem elég jó lesz. Annyi a bajom vele, hogy kicsit túltolták a fanservicet, feleslegesen. 

Mondhatni, hogy ezt vártam a legjobban a szezonból, és hát nem csalódtam benne. Nagyon ígéretesnek tűnik a története, szóval ha nem rontják el szerintem nagyon jó lesz. Egyedül annyi vele a kifogásolnivalóm, hogy néha elég creepyre sikerülnek azok az arcok, plusz amikor táncolnak elég deformált lesz a testük, de így az első rész után azt mondom, hogy ezen hamar túl fogok lendülni.

Igazából nem tudom mi volt az a bolygóállás, ami rávett erre, de valamiért mégis elkezdtem, annak ellenére, hogy nem sok értelmet láttam bele. Két rész után is úgy vagyok vele, hogy nem sok értelme van annak, hogy hat kapcsolatot akarnak bemutatni 12 rész alatt, és az összekötő kapocs egy kisbolt legyen. De voltak kifejezetten vicces pillanatai, szóval ha ennél nem lesz rosszabb, akkor szerintem végignézem.

Vártam ezt az animét, már a leírása is épp elég vicces volt, hát még az anime. Nagyon jókat nevettem rajta, bár őszintén megszólva ennyi fanservicet és szexualitást nem vártam benne. Konkrétan az első másodpercben egy húsos puncit toltak a képembe, amit azért erősen meglepődtem :D De mondom, nagyon vicces volt az első rész, úgyhogy kiváncsian várom lesz-e benne valami értelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése